Foto Missie Lente Editie

Er is iets bijzonders gevonden...kijk snel:

Ga op Foto Missie met je Smartphone

voor iedereen de plezier wil hebben in fotografie

Je krijgt superleuke en inspirerende online fotografie opdrachten waarbij je op 'foto missie' gaat. 

In deze speciale Lente Editie help jij de honden Jill en Storm door het maken van foto's om de geheime koffer te openen. Zullen ze de code kraken?

Je krijgt plezier in fotograferen, wordt meegenomen in het spannende verhaal en gaat steeds mooiere foto's maken! 

Hondenfotografie foto missie
Zeg, wat is de code?
Foto Missie Lente Editie Smartphone
Woef, we hebben er 1 gevonden!

Dit is de Foto Missie - Lente Editie

Ben jij klaar voor een vrolijk en spannend foto avontuur in de lente?

Meedoen

Aanmelden

  • Meld je op tijd aan, want er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze korting
  • Start op 1 april
  • Geschikt voor elke smartphone camera
  • Te volgen in je eigen tempo
  • Je houdt altijd toegang
  • Inclusief live uitzendingen met Saskia 

Doe nu mee voor geen € 54,- maar € 24,-

"Ik volg bij Saskia al verschillende online trainingen en doe nu ook mee aan de foto missie. Dit is zo leuk!!! Ik zit elke morgen met spanning te wachten op de volgende aanwijzing."

Astrid Meijer Evers

Dit vinden deelnemers van de Foto Missie

Judith Lissenberg vertelt:

"Ik heb de afgelopen 24 dagen meegedaan aan de FotoMissie van Hondenfotograferen.nl van Saskia Weijman. Wat was dat leuk!
 
Iedere dag een leuke inspirerende fotografie opdracht, overal uit te voeren, speciaal voor de smartphone.
 
Ik koos ervoor om vrijwel alle foto's in huis, tuin en keuken te maken en allemaal met fotovriendje Jailey, de oude mascotte van Dutch Cell Dogs. Dat was niet altijd even handig, want Jailey - een sleutelhanger - is gehaakt en daardoor een beetje wollig, waardoor hij al snel onscherp oogt. Maar dat was anderzijds ook weer een uitdaging. En voor de honden was het wel fijn dat zij niet iedere dag hoefden te poseren.
 
Fotografeer een neus. Iets van groot naar klein. Een letter. Iets door een lijstje. Kleur. Een muur. En een brug - dat was het enige waar we echt de deur voor uit zijn geweest.
 
Ik zat in een heel gezellige Facebookgroep waar de deelnemers enorm leuke inzendingen postten.
 
Dankjewel Saskia! Sammie, Jailey en ik gaan het missen!"

- Judith Lissenberg
 
Judith Lissenberg
Foto door Judith Lissenberg tijdens de Foto Missie

Nog veel meer reviews kun je lezen bij Google Reviews

Mijn foto's en tips staan in onder andere:

Veelgestelde vragen en antwoorden

Nee dit kost niet veel tijd. Je krijgt elke dag een superleuke fotografie 'opdracht' uitgelegd per video en tekst. Er zit een verhaal in deze Foto Missie, dat maakt het extra leuk.

Je kunt in het doen van de opdrachten zoveel of weinig tijd in steken als je zelf wil. 

De opdrachten zijn makkelijk en overal uit te voeren.

Ook na die 18 dagen blijf je toegang houden en kun je de opdrachten doen. Het is de bedoeling dat je vooral veel plezier hebt in het fotograferen .

Omdat je plezier wil hebben in fotograferen, even wil lachen om de avonturen van Jill en Storm en je hoofd leeg wil maken met leuke inspirerende fotografie opdrachten. Je hebt na 18 dagen foto's waar je trots op kunt zijn!

Ja dat kan, zorg wel voor voldoende licht zodat je scherpe foto's maakt.

Neehoor, je kunt deze Foto Missie overal doen, het is online.

Jazeker! Het is voor elke leeftijd en ook heel leuk om bijvoorbeeld samen met je kind of kleinkind te doen. Elke dag een spannende foto verrassing, creatieve foto's maken, op zoek gaan naar 'dingen' in de omgeving, plezier hebben en lekker bezig zijn.

Ja, je krijgt een uniek wachtwoord van ons. Omdat je betaalt om mee te doen, krijgen alleen deelnemers toegang tot alle missies. 

Je houdt ook na de 18 dagen toegang tot alle leuke foto missies, dus je kunt er zo snel of rustig over doen als je zelf wil.

Nee, je zit nergens aan vast. Je betaalt eenmalig om mee te doen met deze speciale Foto Missie en je zit nergens aan vast. Dit is dus geen abonnement! 

Veel vragen zijn besproken in de live uitzendingen die je kunt bekijken als je meedoet. Je ook kunt vragen stellen in de Facebookgroep van de Foto Missie. Loop je ergens tegenaan dan kun je mij natuurlijk mailen. 

Jazeker, het kan vanuit huis en op elke locatie die je wil. Het is helemaal Corona proof 🙂

Je kunt deze Foto Missie met en zonder hond doen, wat jij leuk vindt.

Je kunt meteen starten, of wanneer het je uit komt. Je houdt altijd toegang.

Om de prijs laag te houden zit er geen persoonlijke feedback op je foto's bij. Wel kun je deelnemen in de bijbehorende Facebookgroep om je foto's te plaatsen. Saskia is daar ook aanwezig en zal daar ook op foto's reageren. 

Ja, je kunt met elke smartphone meedoen. Maakt niet uit hoe oud of nieuw je smartphone is.  

Nee, deze Foto Missie is echt alleen voor smartphonefotografie. Je kan wel mijn Facebookpagina in de gaten houden voor andere cursussen of workshops voor compact- systeem- en spiegelreflexcamera’s.

Saskia Weijman, van Hondenfotograferen.nl organiseert deze Foto Missie. Afgelopen jaren hebben er al meer dan 25.000 enthousiaste deelnemers mee gedaan met allerlei online cursussen. Lees gerust de reviews op Google en op de Facebookpagina van Hondenfotograferen.nl.

Het is een hele nieuwe editie! Natuurlijk gaan we ook weer op een avontuurlijke manier foto's te maken, met veel plezier.  Jill en Storm helpen jou door het speuren naar de verrassingseieren en het vertellen van de foto opdrachten. Elke dag krijg je een andere video.

Winkelwagen
Scroll naar top