Maak creatieve en originele foto’s van de herfst,
 door deze leuke Fotografie Fun lessen

Maak creatieve en originele foto's met je eigen smartphone

Zie jij ook allemaal moois om je heen?

Maar heb je geen idee hoe je dat op een originele en creatieve manier op de foto zet?

Zijn jouw foto’s een beetje…gewoontjes?
Missen ze het ‘wow’ gevoel?
Fotografeer je vaak op dezelfde manier?

Doe mee met Fotografie Fun en maak direct originele en creatieve foto’s

Je krijgt superleuke lesvideo’s met stap voor stap uitleg om de mooiste foto’s te maken met je eigen smartphone camera. 

herfst fotograferen smartphone iphone
Zet de herfst sfeervol op de foto

Lobke van Roosmalen

"Het is niet alleen leuk om weer een nieuwe opdracht te krijgen, maar vooral de manier waarop we de opdracht krijgen zorgt elke week weer voor een lach bij mij!!"

5/5

In deze Fotografie Fun ontdek je hoe je:

 • de herfst sfeervol en origineel op de foto zet
 • creatieve foto’s maakt die een wow! effect hebben
 • de kleuren van dit seizoen het beste gebruikt
 • mooie detailfoto’s maakt die van het scherm af spatten
 • het oog van de kijker de foto in stuurt
 • heel veel plezier krijgt in fotograferen
 • topfoto’s maakt met je smartphone camera.

Als je deze leuke online lessen hebt gevolgd, geloven anderen niet dat je zulke mooie herfstfoto’s met je smartphone hebt gemaakt.

Met als bonus:

Bonusles met uitleg hoe je deze foto maakt

Krijg op een leuke manier les:

Bij Fotografie Fun leer je door ontspannen, vrolijke en inspirerende videolessen supergoed te fotograferen.

Je krijgt tips waar je direct wat mee kan, duidelijke uitleg en ik verveel je niet met technische termen waar je van in slaap valt.

Het is allemaal echt, we hebben plezier in het maken van de lessen en als je geluk hebt krijg je ook nog de bloopers te zien.

Want, leren fotograferen is fun!

Ineke Goudriaan

De lessen stimuleren mij actief met het fotograferen bezig te zijn en anders te leren kijken. Het boort creativiteit aan en inspireert.

5/5

Marieke Kort

Heel fijn vind ik het om 1x per week een nieuwe opdracht te krijgen en om inspiratie van medecursisten te krijgen of zelf te geven. Ik ben erg blij dat ik mijzelf deze lessen cadeau heb gedaan, ongemerkt ga je steeds betere foto's maken.

5/5

Marijke Wachelder

Door de lessen leer je anders te kijken naar vele dingen, en je leert veel over wat je mobiel eigenlijk kan. Geen gesjouw meer met de grote camera en gedoe met die instellingen!!

5/5

Lees de andere 500+ reviews op Facebook en Google.

In 3 stappen van herfst kiekjes naar supergave foto's

1

Bestel de Fotografie Fun lessen

Klik op onderstaande knop om makkelijk en veilig te bestellen.

2

Start direct

Je krijgt direct toegang tot de eerste les, en elke week krijg je er een nieuwe les bij.

3

Maak de mooiste foto's

Door de duidelijke en leuke video lessen maak je originele foto’s en heb je plezier in fotograferen.

Meld je aan en start direct

 • 9 leuke inspirerende video lessen
 • Online lessen, dus overal te volgen
 • De lessen zijn voor iedereen uitvoerbaar
 • Duidelijk uitgelegd met voorbeelden
 • Speciaal voor smartphone fotografie
 • Geen € 29,95 maar slechts € 24,95

Ik help je graag!

Door foto’s te maken van Jill en Storm kan ik momenten weer opnieuw beleven. Ze brengen me terug naar die mooie omgeving, bijzondere situatie of het fijne gevoel dat ik had.

Maar ook de dagelijkse dingen zijn voor mij waardevol om vast te leggen. Zodat ik daar altijd herinneringen aan heb.


Dus ik weet hoe belangrijk het is dat foto’s lukken. Dat je er trots op kunt zijn, er een schitterende fotoalbum van kunt maken of je familie en vrienden de momenten kunt laten zien.


Daarom geef ik al sinds 2017 smartphone fotografie les, tips en inspiratie om alles uit je smartphone camera te halen en plezier te hebben in fotograferen.

Mijn specialisme is Hondenfotografie met je Smartphone.

Dit is een van mijn favoriete selfies in Slovenië.

Start vandaag nog!

Misschien heb jij deze vragen ook?

Ja, de lessen zijn voor elk seizoen geschikt en kun je op allerlei onderwerpen toepassen. De voorbeelden zijn met herfst ‘attributen’ maar elk seizoen heeft mooie onderwerpen. Met de lessen kun je die creatief op de foto zetten. 

Neehoor, je kunt ook binnen fotograferen 🙂

Nee, je kunt de fotografie opdrachten overal uitvoeren en oefenen. Je hoeft dus niet te reizen. De lessen zijn online en overal te bekijken met internetverbinding.

Je leert de op een creatieve en inspirerende manier de mooiste foto’s te maken. Anderen zullen niet geloven dat jij zulke foto’s kan maken met je smartphone camera. Dat komt omdat je met deze camera veel meer kunt, dan je denkt. Je moet alleen wél de juiste uitleg krijgen en natuurlijk gaan oefenen met de leuke opdrachten. Je krijgt plezier in fotograferen en gaat onwijs mooie, originele foto’s maken.

Deze Fotografie Fun Herfst / Winter editie heeft 9 inspirerende leerzame video lessen, met extra uitleg en voorbeeldfoto’s. Je krijgt direct de eerste les, en elke week komt er een les bij tot dat je in totaal 9 lessen hebt gehad.

Ja, in de Smartphone Fotografie Facebookgroep kun je jouw foto’s plaatsen en inspiratie opdoen. Na het aanmelden krijg je de link en kun je meteen deelnemen. Die moet niet, maar mag wel

Fotografie Fun is een online fotografie cursus bestaande uit diverse thema’s en speciaal voor de smartphone camera. Elke Fotografie Fun heeft 9 inspirerende en creatieve video lessen, duidelijke uitleg en voorbeeldfoto’s om jou te leren de mooiste foto’s te maken met je smartphone. Deze Fotografie Fun “Herfst editie” is de eerste in de reeks.

Nee, dit is een eenmalig bedrag voor de 9 fotografie fun – herfst / winter editie lessen. Je houdt altijd toegang en kunt de lessen zo vaak terugkijken als je wilt.

Je kunt met elke smartphone camera meedoen.

Ja dat kan, je krijgt direct toegang tot de online cursus en de eerste les. Elke week komt er een leuke les bij, met in totaal 9 inspirerende en creatieve fotografie lessen.

Omdat Fotogrfaie Fun gericht is op creativiteit en inspiratie. Door al ‘spelenderwijs’ te fotograferen ga je steeds mooiere foto’s maken. Daar hoort een korte inspirerende online cursus bij. Er zijn allerlei Fotografie Fun edities, dus dit is pas het begin 🙂

Saskia Weijman, van Hondenfotograferen.nl en Smartphonefotograaf.nl organiseert deze cursus. Afgelopen jaren hebben er al meer dan 25.000 enthousiaste deelnemers mee gedaan met diverse online cursussen smartphonefotografie. Lees gerust de reviews op de Facebookpagina van Hondenfotograferen.nl.

Privacy & Cookies van Hondenfotograferen.nl

Scroll naar boven