Het belangrijkste aan een foto

Wat is het belangrijkste aan een foto?

Er is natuurlijk heel veel nodig om een bewust goede foto te maken.

Denk aan de juiste belichting, een goede timing, de compositie, je eigen creativiteit…

Allemaal dingen die je kunt leren. Bijvoorbeeld bij mij in de vervolgcursus: de Online Training Hondenfotografie met je Smartphone. 

Maar er is één ingrediënt waar iets heel anders bij komt kijken.

Wat dat is?

Dat vertel ik je in onderstaande video.

Je weet nu dat naast het goed kunnen fotograferen ook emotie in een foto heel belangrijk is.

Bekijk de foto’s die je afgelopen tijd hebt gemaakt.

Ga er globaal door heen.

Scrollend.

Alsof je door een tijdschrift bladert.

Welke foto trekt jouw aandacht?

Blijf even stil staan bij die foto.

Kijk er naar en vraag je af welke emotie het bij je oproept. 

Want dát is de essentie van fotografie.

Het doet iets met je. 

En daarom spreekt die foto jou zo aan.

 

Zorg dat je plezier hebt met je hond en blijf fotograferen:

Deelnemers zeggen:

Marion Bombeeck:

Mijn vrolijke gup Jabba. Sinds ik met de cursus bezig ben heb ik al zoveel geleerd!

Mijn iPhone ken ik nu veel beter wat mogelijkheden betreft. Je kijkt bewuster in het rond. En juf Saskia van Hondenfotograferen is natuurlijk een zeer inspirerende juf. De online lessen zijn superleuk. Echt een aanrader voor iedereen.

Bea Evertse

Vorig jaar gestart met de cursus smartphone hondenfotografie. Ik dacht een leuke bezigheid tijdens deze Covid pandemie. Zonder enig ervaring begonnen, Maar Saskia had me al snel met haar enthousiasme gewonnen. Zonder twijfel mn smartphone heruitgevonden. De woorden, "wauw, kan ik er dat allemaal mee?" Werd al snel een cliché ... Stap voor stap mét duidelijke, visuele uitleg, bracht Saskia me op deze nieuwe "digitale weg". De smartphone altijd mee en lekker klein, Dus bij wandelingen met je hond zeker zo fijn! Tevens leerde ik m'n omgeving her te ontdekken En kwam op nieuwe, mooie plekken. Nog geen haar spijt van deze cursus gehad, Ga nu ook nooit meer zonder m'n smartphone op pad ! Er is zoveel moois vast te leggen, Wat je met woorden niet kunt zeggen... Groetjes, Bea, Lyca en Yumi

Els Engels

Zo leuk deze online training. Saskia legt alles duidelijk uit en inspireert iedere keer. Voor iedereen goed te doen, want je smartphone heb je altijd erbij toch? Ik zelf vind t heerlijk verslavend en ontspannend om te doen, én leer steeds méér!

Annet van Rijn

Zo leuk deze online training. Saskia legt alles duidelijk uit en inspireert iedere keer. Voor iedereen goed te doen, want je smartphone heb je altijd erbij toch? Ik zelf vind t heerlijk verslavend en ontspannend om te doen, én leer steeds méér!

Anne Janssen

Na een hele vervelende periode kwam de mini cursus op mijn pad en ik ben zo blij dat ik die ben gaan doen en daarna de cursus ben gaan doen. Saskia legt het allemaal duidelijk uit en je kan het op je eigen tempo doen en ik heb echt al ontzettend veel geleerd. Het allerleukste vind ik dat je zo anders gaat kijken naar alles 😃.

Jolande van Voorst

Mijn lieve en soms ondeugende Joep. Ik ben deze cursus gaan volgen om te leren hoe je gewoon met je mobiel mooie foto's kunt maken. En dat gaat steeds beter lukken tijdens de cursus. Elke maand geeft Saskia een nieuw thema met duidelijke voorbeelden waar je mee aan de slag kunt en worden er foto's besproken die door de cursisten gemaakt zijn. Hierdoor leer je van en met elkaar hoe je betere foto's kunt maken. En doordat je de foto in een Facebook groep plaatst krijg je ook veel leuke reacties en adviezen van je medecursisten. Dus echt een aanrader om te doen.

4.7/5
Winkelwagen
Scroll naar boven