Honderden blije hondenbaasjes

Hieronder staan meer dan 100 hondenfoto’s van trotse deelnemers. Ze vertellen je ook waarom ze het zo leuk vinden hun hond te fotograferen en meedoen aan de vervolgcursus: Online Training Hondenfotografie met je Smartphone. Zij kunnen dat het best vertellen namelijk.

Jeanette vd Weck

Ik heb ooit een goede camera gekocht, maar vond alle functies te lastig en de camera te onhandig mee te nemen. Deze cursus is echter perfect, mooie foto’s met mijn smartphone. Ik heb veel geleerd over de mogelijkheden van de telefoon maar wordt ook uitgedaagd om steeds beter te gaan kijken en te fotograferen. Kortom een hele leuke cursus. Ps dit is Perro mijn stuiterende jonge hond die af en toe wel effe stil wil zitten

Gerda van der Wal Schellingerwoud

De online cursus voldoet helemaal aan mijn tempo. Fotograferen op het moment dat het mij en Soof past met de juiste tips en tricks in de cursus. Al heel veel geleerd en zeker heel anders leren kijken en fotograferen.

Karin Bosch

Na de minicursus meteen de online fotocursus gestart. Ik leer ontzettend veel van Saskia en haar honden maar ook van de foto's en de feedback van medecursisten. Mijn mini doodle Jacky staat iedere dag meerdere keren als fotomodel klaar. Maar heeft soms ook gewoon geen zin hoor . Maar tijdens de wandelingen probeer ik veel van het geleerde in praktijk te brengen. Duidelijke uitleg tijdens de live uitzendingen en op de site......gewoon een perfecte cursus !!

Ann de Smet-van Damme

Oscar staat nooit paraat om een foto van te nemen, maar heel af en toe lukt het dan toch 😉 ik vind deze cursus top omdat je alles op je eigen tempo kan leren. Af en toe eens een hoofdstuk terug herbekijken en dan weer verder ! Je leert je gsm totaal anders gebruiken om foto’s te nemen en de uitleg is super, alsook de app gebruik ik regelmatig.

Letty Vink

Ook ik ben begonnen met de mini cursus. Daardoor zo enthousiast geworden, dat ik me aangemeld heb voor de cursus. Daardoor al zoveel geleerd en leuke uurtjes met de hondjes gehad. Saskia van Hondenfotograferen dank voor alle tips en leuke lessen. Dit is een foto van Max, aan het einde van de dag is het heerlijk slapen in het laatste zonnetje.

Els Engels

Zo leuk deze online training. Saskia legt alles duidelijk uit en inspireert iedere keer. Voor iedereen goed te doen, want je smartphone heb je altijd erbij toch? Ik zelf vind t heerlijk verslavend en ontspannend om te doen, én leer steeds méér!

Martine van Veen

Wat heb ik veel geleerd van de cursus! Natuurlijk hoe mijn camera op de smartphone werkt, die kan meer dan je denkt, maar ook kijken, standpunt innemen, leuke ideeën voor foto's. Het komt allemaal voorbij.

Patricia Verhoeven

Super cursus. Maar let op heel verslavend😊. Het fijne van de cursus vind ik dat het heel duidelijk word uitgelegd en je het geheel op je eigen tempo volgt. Daarbij als extra de weekelijkse hondenpraatjes en de facebook groep. Hier leer je weer van je medecursisten. Je kunt er om meningen vragen maar ziet ook hun foto's waar je leuke ideeën op doet. Echt een aanrader👍🏻

Gonny van Schaik

Fotograferen heb ik altijd leuk gevonden. Door de komst van onze 2 lieve schatten ben ik helemaal verkocht en wat heerlijk dat ik met de cursus ben begonnen. Ik ben er zo anders door gaan kijken. Ook veel dichterbij zijn er volop mooie momenten. Je hoeft daar niet perse voor weg. Deze foto op de bank genomen. Ik was zelf een beetje perplex dat ik zo'n mooie foto gemaakt had.

Lisette Dröge

Wat een fantastische cursus is dit! Ik kan mijn tempo bepalen en daardoor leer ik veel beter te kijken naar Knutt. Ik ontdek wie hij is. Hoe leuk en lief hij is. Maar ook zijn karakter leer ik kennen. Hij is geen 'hardloper', maar observeert en geniet op zijn manier. En daar geniet ik van en leg dit vast. Dankzij deze online cursus.

Chantal Jansen

Met een zomaar proberen, mini cursus gestart. En ontzettend de smaak te pakken hebben gekregen van het fotograferen, door die cursus. Doorgegaan met de officiële cursus, die is helemaal geweldig, alles word super duidelijk uitgelegd. En is echt zo leuk om te doen. Eindelijk een hobby waar me mupkes(hondjes) bij mee kunnen doen. Bijna klaar met deze cursus, super veel geleerd en met me telefoon kan ik zoveel meer nu. En me alweer opgegeven voor de cursus fotobewerking. Ff weinig tijd gehad, geen probleem bij deze cursussen. Das echt zo geweldig! Gr

Jeanine van de Mheen

Dit is onze Buddy. Een ondeugend pup van 20 weken. Eerst heb ik de gratis online fotocursus gedaan. En in die 6 lessen al zoveel geleerd. En door de online fotocursus nieuwsgierig geworden wat je nog meer met je mobiel kan met fotograferen.

Anita Fibi-Evers

Lara en Abby. Ik heb altijd graag foto's gemaakt van mijn honden, maar sommige mislukte altijd. Met de cursus leer ik waarom ze niet lukte en hoe het wel gaat. Zo leuk.

Nancy Jordens

Ik wou als jonge dame zo graag fotografie gaan studeren maar ik mocht niet van mijn vader. Dit is altijd blijven hangen ik maak zoveel foto’s maar altijd we net niet wat ik verwachtte. Tot ik jullie tegen kwam op Facebook. Het is op zo een leuke manier gebracht en uitgelegd. En mijn 2 sloebers vinden het ook nog wel cava. 🥰👍🏼

Linda Zijderveld

Dit blijft mijn mooiste foto van Matz De online cursus is zo leuk en helemaal geen druk om bij te blijven Want alles kan je in je eigen tempo doen. Je leert anders fotograferen maar ook anders naar je hond kijken.

Germien Klein Lugtenbeld

Deze foto van mijn 2 rhodesian ridgebacks is het geworden. Ben hier enorm trots op! Vooral omdat binnen in huis foto graveren heel moeilijk is! Dit is me gelukt door heeeeeeeeel veeel te oefenen en natuurlijk de goede tips en uitleg van Saskia van Hondenfotograferen en de medecursisten. Deze cursus foto grafie spreekt mij heel erg aan. Het word in kleine stapjes gegeven en je kunt het in je eigen tijd doen zonder druk en verplichtingen. Het fijne is ook dat je ten alle tijden de lesonderdelen terug kunt kijken en dat het in Jip en Janneke taal word uitgelegd wat ervoor zorgt dat je niet meteen afhaakt omdat het te moeilijk is. Fotograferen is al jaren mijn hobby en ik maak dan ook vele foto's. Ben heel blij dat ik leer hoe je mooie foto's kunt maken met je smartphone. Deze heb ik altijd bij mij en het is zeer praktisch. Zou me heel graag verder willen ontwikkelen in de fotografie en wie weet wat het in de toekomst gaat brengen.

Hansje Sophie

Ik ben ontzettend blij met OTHondenfotografie, want anders had ik deze foto van mijn mannetje niet gehad. Deze foto houdt hem 'levend' voor mij....

Annet van Rijn

Silke compleet in haar element! Wat ben ik blij dat ik dat goed kon vastleggen met alle tips en adviezen gekregen in de cursus. Je hebt vaak maar zo kort de tijd om DE foto te maken en als dat dan lukt...dat is zo gaaf!

Sylvia Wessels

Altijd een feestje als wij gaan wandelen en we komen Eddy zijn grote vrienden tegen .

Monique den Dikken Ouwerkerk

Heel veel geleerd van deze cursus. Zoveel van me telefoon als anders gaan kijken naar dingen. In duidelijk taal en met veel geduld uitgelegd door Saskia. Ik gebruik heel veel tips nu ook om andere dingen te fotograferen. Elke keer leer in een beetje meer!

Bea Evertse

Vorig jaar gestart met de cursus smartphone hondenfotografie. Ik dacht een leuke bezigheid tijdens deze Covid pandemie. Zonder enig ervaring begonnen, Maar Saskia had me al snel met haar enthousiasme gewonnen. Zonder twijfel mn smartphone heruitgevonden. De woorden, "wauw, kan ik er dat allemaal mee?" Werd al snel een cliché ... Stap voor stap mét duidelijke, visuele uitleg, bracht Saskia me op deze nieuwe "digitale weg". De smartphone altijd mee en lekker klein, Dus bij wandelingen met je hond zeker zo fijn! Tevens leerde ik m'n omgeving her te ontdekken En kwam op nieuwe, mooie plekken. Nog geen haar spijt van deze cursus gehad, Ga nu ook nooit meer zonder m'n smartphone op pad ! Er is zoveel moois vast te leggen, Wat je met woorden niet kunt zeggen... Groetjes, Bea, Lyca en Yumi

Ilse van Gestel van Rossum

Onze Babs in een herfst tafereel. Erg leuke online cursus,die je in je eigen tempo kunt doen. Ondanks dat onze Babs niet zo gesteld is op de telefooncamera,lukt het mij soms toch om een leuk plaatje te schieten! 🥰

Bea Spijkers

De Iphone bijna altijd bij de hand, Saskia van Hondenfotograferen is zo enthousiast en inspirerend, en alles wordt in Jip en Janneke taal uitgelegd. Mijn advies, wil je op een laagdrempelige manier foto’s leren maken met je smartphone, aarzel niet en meld je vandaag nog aan. Je zult er geen spijt van krijgen.

Anne Janssen

Na een hele vervelende periode kwam de mini cursus op mijn pad en ik ben zo blij dat ik die ben gaan doen en daarna de cursus ben gaan doen. Saskia legt het allemaal duidelijk uit en je kan het op je eigen tempo doen en ik heb echt al ontzettend veel geleerd. Het allerleukste vind ik dat je zo anders gaat kijken naar alles 😃.

Jolande van Voorst

Mijn lieve en soms ondeugende Joep.

Ik ben deze cursus gaan volgen om te leren hoe je gewoon met je mobiel mooie foto's kunt maken. En dat gaat steeds beter lukken tijdens de cursus.

Elke maand geeft Saskia een nieuw thema met duidelijke voorbeelden waar je mee aan de slag kunt en worden er foto's besproken die door de cursisten gemaakt zijn. Hierdoor leer je van en met elkaar hoe je betere foto's kunt maken. En doordat je de foto in een Facebook groep plaatst krijg je ook veel leuke reacties en adviezen van je medecursisten.

Dus echt een aanrader om te doen.

Jenny Wiedlewsky

Voor mij was het meteen duidelijk dat het deze foto moest worden. Het was een droom van mij om ooit zo'n foto te kunnen maken, nooit gedacht dat ik dit zelf kon. Dankzij deze leuke en vooral leerzame cursus is het mij gelukt. Super trots op. Saskia bedankt!!

Valerie Vosters

Mijn twee hobby's in één namelijk honden en fotograferen. Ik ben heel blij met deze cursus. Saskia legt het duidelijk uit in Jip & Janneke taal. Ze maakt me met haar enthousiasme ook heel enthousiast. Dankzij de cursus smartphone hondenfotografie zijn me nog meer mooie fotogenieke plekken op gaan vallen in de buurt waar ik Lana mee op de foto kan zetten. De cursus is op eigen tempo en je hebt levenslang toegang tot de cursus dat vind ik heel fijn. Als er wat nieuws is in hondenfotografie maakt Saskia er een duidelijke les van en zet deze in de online cursus. Dus zoek je een fotografiecursus? Kom dan gezellig ook bij Saskia deze cursus doen! Saskia bedankt voor de leuke leerzame cursus!!!

Linsey de Mul

Dit is tot nu toe de mooiste foto van onze golden Cooper. Ook qua kleuren, zon en dromerige blik. Begonnen met de mini cursus en als snel over gegaan naar de gewone cursus. Ik heb zo ontzettend bij geleerd en nog iedere dag. Ik ga nu heel anders wandelen met me hond omdat ik steeds mooie dingen kom. Saskia leg het super uit, met verschillende foto en filmpjes van verschillende merken telefoons. Echt super blij mee. En het belangrijkste in je eigen tempo. Super leuke en leerzame feedback op fb. Ik heb er echt een leuke nieuwe hobby bij 🥰❤

Megan Vlijm

Ik vind het een enorm inspirerende cursus, alles wordt enorm duidelijk uitgelegd waardoor je makkelijk aan de slag kan

Marga Hammingh

Ben met hondenfotografie begonnen, omdat ik nooit mooie foto’s van de honden had. Deze foto was nooit gemaakt, als ik de cursus niet gevolgd had. Super maak nu veel betere foto’s.

Ans Baerends-Stark

Echt een aanrader. Deze foto cursus. Het wordt zo goed uitgelegd. Zo dat je het bij niet fout kunt doen. En die foto's die je dan maak zijn super .

Jeanne Broos

Het lukte me nooit om een mooie foto van Duncan te maken; hij was altijd veel te beweeglijk. Maar dankzij de tips en trucks in deze cursus lukt het nu wel! Het is ook ontzettend leuk om de mogelijkheden van je smartphone te leren kennen en anders te leren kijken!

Marion Bombeeck:

Mijn vrolijke gup Jabba. Sinds ik met de cursus bezig ben heb ik al zoveel geleerd!

Mijn iPhone ken ik nu veel beter wat mogelijkheden betreft. Je kijkt bewuster in het rond. En juf Saskia van Hondenfotograferen is natuurlijk een zeer inspirerende juf. De online lessen zijn superleuk. Echt een aanrader voor iedereen.

Desiree Alberti-Brentjes

Waarom deze foto? Bella klimt direct op mijn stoel als ik opsta....... De ondeugendheid straalt er vanaf. Perfect...... Nee! Maar wel super leuk. Ik heb een tijdje stil gestaan met de cursus, maar ben er nu weer mee bezig om allemaal mooie herinneringen te maken en vooral vast te leggen. Ik leer steeds meer van het fotograferen met mijn smartphone. Echt een super leuke cursus!

Melanie Eichholtz

Al veel geleerd tijdens deze leuke cursus en zeker nog niet uitgeleerd! Veel mooie herinneringen mogen maken van mijn knappe vriendje Toby en hoop er nog heel veel te mogen maken!!!

Nina José Verhoeven

Joes vlucht als ik mijn telefoon pakt. Toch lukt het soms om die ene leuke foto te krijgen. Deze is alleen bijgesneden, maar sinds ik fotobewerking heb gedaan, kijk ik ook anders

Gerda Mes

Vrouwtje.... Ja? Saskia wil mooie foto's van fotomodellen... Ja, ik zag het ook Snuf.. Stuur jij er eentje van mij in? Dat wil ik wel doen Snuf maarre... Wat maarre.... Ik weet niet welke, jij bent zo'n knappe man.... Ff denken vrouwtje, welk seizoen zullen we nemen🍁🌻🌲🐣❄ Weet je, doe maar die waar ik met m'n kont in dat witte spul moest zitten.... In dat witte spul? Ja joh, je weet toch wel, ik had het toen zó ontzettend koud, de ijspegels hingen aan mijn snor!🥶🧊 Oja Snuf, das een goeie, ik ga hem opzoeken en naar Saskia sturen... Wat is het toch een heerlijke, verslavende cursus. De lessen en de verschillende thema's, de live's iedere week. Ik zou het voor geen goud meer willen missen, al denkt Snuf er soms iets anders over😂

Cynthia de Jong

Waarom hondenfotograferen.nl ? Ik werd aangetrokken door de advertentie m.b.t. de gratis mini cursus van hondenfotograferen.nl op FB. Ik wilde graag mooie foto's maken van mijn eerste hondje Bodie. Maar dan wel zonder mijn zware spiegelreflexcamera met zware lenzen. Ik dacht eerst om foto's te maken met een kleine compactcamera. Maar door de advertentie werd ik op het spoor gezet van fotograferen met je smartphone, die je toch altijd al bij je hebt. Ik werd enthousiast van de gedachte om met je smartphone mooie foto's te kunnen maken, en dus (zonder hoge verwachtingen, omdat ik toch al best veel ervaring heb met fotograferen) mezelf opgegeven voor de mini cursus. Door de minicursus kwam ik erachter dat fotograferen met een smartphone toch echt wel anders is dan fotograferen met een spiegelreflex, en dat je toch zeker ( in bepaalde omstandigheden ) net zulke mooie foto's kunt maken. Na de minicursus heb ik me opgegeven voor het vervolg. En wat een leuke cursus is dit! De combinatie van de online lessen, de groepspagina op FB, de live uitzendingen, de regelmatig nieuwe opdrachten en het enthousiasme van Saskia zorgen ervoor dat je bezig blijft met fotograferen en dus regelmatig thuiskomt met foto's van je hondje waar je heel erg blij van wordt! Kortom een absolute aanrader! Waarom is deze foto mijn favoriet? Dit is één van mijn mooiste foto’s omdat ik gek ben op portret foto's en de portretstand van mijn smartphone. Bodie staat er heel blij op, zijn ogen zijn superscherp, hij staat in de prachtige omgeving waar we dagelijks wandelen en deze foto is gemaakt op zijn tweede verjaardag. Dit alles terwijl Bodie zeer bewegelijk is en niet heel makkelijk in de lens van de camera wil kijken. Door van het fotograferen een spelletje te maken, door hem na het maken van de foto te belonen en door het fotograferen te doseren is het mij gelukt met behulp van alle tips uit de cursus deze prachtige foto te maken 😍.

Marian de Weerd

Na veel oefenen heb ik deze foto gemaakt van Brutus. is een iets oudere foto maar wilde hem wel delen. cursus is echter perfect, mooie foto’s met mijn smartphone. en veel geleerd leer elke keer weer bij

Astrid Paalman

Deze foto had ik nooit kunnen maken met de tips van Saskia, Dit is onze Tugar, op zoek naar een muis. En nog steeds enorm blij dat ik deze cursus aan het volgen ben, leer nog iedere dag bij

Ineke van Straaten

Door handproblemen durfde ik niet aan een smartphone te beginnen. Maar in november 2020 ben ik toch overstag gegaan. En toen zag ik de gratis minicursus van Saskia van Hondenfotograferen en merkte dat ik fotograferen ontzettend leuk vond Ik krijg bemoedigende commentaren op mijn foto's uit mijn omgeving. Zo blijkt maar weer eens denk nooit van tevoren al dat je iets niet kunt maar probeer het gewoon .

Mariëlla Meijer

Yenthe in de hei. Deze foto vanwege de mooie kleuren en een duidelijk gezicht van de hond. Deze cursus is geweldig; alles in eigen tempo, geweldige feedback, regelmatig live uitzendingen en dit alles om je smartphone ( die je vrijwel altijd bij je hebt) beter te leren kennen. En om zo onvergetelijke mooie momenten vast te kunnen leggen van je trouwe maatje maar ook van andere bezienswaardigheden.

Diana Dijkstra

Dank zij hondenfotografie met je smartphone heb ik heel veel geleerd en door deze site heb ik deze en meerdere mooie foto's gemaakt. Maar deze foto met zonsopgang en die mooie wolken vind ik echt heel mooi. Bedankt Saskia van Hondenfotograferen voor deze site en ik leer steeds meer.

Joke Jeweettoch

Begonnen uit nieuwsgierigheid met de gratis cursus. Meteen was ik verslaafd, en Coos werkt altijd mee, dus plezier voor twee. Na twijfel of ik het wel zou kunnen toch het vervolg begonnen. Geen dag spijt gehad! Afgelopen zomer deze voor mij bijzonder foto, genomen van onze lieve Coos, nooit geweten dat er speciale licht uurtjes waren. Nee de foto is nog niet perfect maar het maken bracht zoveel warmte in mijn hart. Dank aan Saskia, ik leer iedere dag nog meer.

Renate De Jong - Van Wiggen

Ik vind deze training geweldig, omdat je op een andere manier leert kijken. Alles wordt op een begrijpelijke manier uitgelegd en alle theorie kun je direct in de praktijk brengen. Met deze cursus veranderen kiekjes in mooie foto's.

Elles Goossens

Nadat wij verhuisd zijn - met onze meiden - “gezocht” naar een nieuwe bezigheid met de honden. Bij toeval gestuit op de advertentie van Saskia van Hondenfotograferen waarbij een mini cursus werd aangeboden met je smartphone. Hierdoor zo enthousiast geworden dus ook de vervolgcursus gedaan. Gevolg: honden uitlaten en een totale mindfulness door anders te kijken naar je omgeving en te genieten als je het voor jou perfecte plaatje kunt schieten. De curus doe je in je eigen tempo en je krijgt feedback uit een gezellige leuke respectvolle groep met allemaal dezelfde hobby en doelen…

Ria Geysen

Zo blij met deze cursus, eerst begonnen met mini cursus en ik was direct verkocht. Al zoveel ontdekt en je leert ook beter kijken. Dit is nog altijd mijn allermooiste foto! Dankjewel Saskia ❤️

Iris Vervynckt

Dit is mijn favoriete foto van mijn Spanjaarden. Het is niet makkelijk om ze beide mooi op de foto te hebben maar deze doet het voor mij echt ♥️ Dankzij de online hondenfotografiecursus weet ik waar ik moet/kan op letten tijdens het fotograferen. Ik ben zo blij dat ik de stap heb gezet!

Petra Van Der Zanden

Van onze vorige hond, Dingo. Door de vette knipoog is het zo’n dierbare foto 💖

Tania Meyer

Ik vind vooral de combinatie van de online training en de live momenten erg waardevol. Je wordt zo super goed begeleid om prachtige foto's te kunnen maken met jouw smartphone en leert steeds meer. Ik ben er super blij mee 😃

Marie Madeleine De Jaegere

Ik zag op Facebook een filmpje van hondenfotografie ,en Sakia legde uit hoe je kon je hond fotograferen ,en dacht o ik zou dat wel eens willen kunnen en zo leer ik ook hoe ik met mijn gsm foto's kan nemen want anders versta ik niks hoe moet . En zo heb ik al heel veel bijgeleerd , zou anders nooit geweten hebben hoe moest ,heel leuk om te doen je leert je hond ook anders bekijken Tof . Dank Sakia

Ingrid van Oppen

Deze foto is mijn favoriet, gewoon omdat ik er steeds weer bij moet glimlachen

Susan Thielking

De online training heeft me anders doen kijken naar alles om me heen en ik geniet meer en meer van mijn wandelingen met Bowie omdat we elke dag weer met een frisse blik om ons heen kijken. Ja, Bowie ook! Die weet al precies wat ze moet doen wanneer ze mij ziet met m'n smartphone😄😃

Brigitte Mathijssen

Dankzij deze cursus en de cursus foto bewerken zoveel geleerd en ik leer nog steeds. Zo leuk dat er steeds vernieuwd word en de feedback van mede cursisten. Ga zo door Saskia van Hondenfotograferen . Zodat ik nog heel veel mooie foto's van Ozzy kan maken.

Greta De Greef

Ik vind deze cursus super leuk. Ik kijk volledig anders naar de natuur en naar Romina. Ik neem totaal andere foto's sinds ik de cursus volg. Foto's die ik anders nooit zo nemen en heel dikwijls een onverwacht mooi resultaat geven.

Wilma Crijns-braam

Met deze 2 woeffies ben ik de cursus hondenfotograferen begonnen bij Saskia ongeveer 2 jaar geleden, ik heb er zoveel geleerd qua fotografie en heb er met de woeffies zoveel plezier aan gehad. Jammer genoeg is 1 van de 2 er niet meer, net aan het einde van de cursus is ie plotseling van ons heen gegaan. Ook ben ik verslaafd geraakt aan t fotograferen en heb me dus ook een echte camera aangeschaft. Maar zoals je zegt, de smartphone heb je altijd bij je en ik blijf er ook mee fotograferen.... Bedankt Saskia, dat je me zoveel geleerd hebt...🥰

Marjo van der Poel

Als je geen verslaving wilt, begin er dan niet aan!

Fanny Mathys

Ik had me ingeschreven voor de mini cursus, en vond dit heel fijn om bij te leren … dus heb ik me ingeschreven voor de vervolg cursus … Je leert naar zoveel details kijken .. Bedankt Saskia voor de lesmogelijkheden . 💐

Marian van Gerven

Dit is zeker niet de mooiste foto, maar wel een foto die er voor mij toe doet. De dierenarts had misgeprikt en daardoor had Sofie twee gele pootjes. En ondanks dat laat ze haar vrolijke en vrije karakter zien. Toen een van mijn vorige honden plotseling en op veel te jonge leeftijd op de grond viel en dezelfde dag overleed, was ik de weg kwijt en zo vreselijk verdrietig. Ik ben toen weken bezig geweest om een mooi herinneringsboekje te maken. Ook als een manier om het gemis te verwerken. Dat heeft goed gewerkt, maar ik had wel veel dezelfde foto’s. Vanaf dat moment ben ik meer gaan fotograferen, maar …. ik heb geen talent. Ik word gemotiveerd en geïnspireerd door de online cursus. De prettige en laagdrempelig manier waarop deze is vormgegeven, zorgt ervoor dat ik enthousiast blijf en telkens probeer om mijn vaardigheden te vergroten. Ik geniet dagelijks met mijn kleine meid van het leven en het vastleggen van dat leven op de foto.

Tineke Herps

Geweldig deze cursus, een echte aanrader. Saskia legt het uit zodat iedereen het kan leren om mooie foto's te maken met je smartphone.

Marianne Hugenholtz

Een leuke cursus, met live uitzendingen waar je leuke tips krijgt over oa de indeling van foto's. Fijn is dat je de cursus in eigen tempo kan volgen.

Willy Stekelenburg

Senna en ik beleven veel plezier tijdens het fotograferen. Saskia heeft me geleerd om goed op de signalen van mijn hond te letten zodat het heel speels is en Senna er op komt te staan zoals ze echt is. Soms heel stoer, soms speels en altijd mooi ❤️

Anke van Schijndel

Een hele leuke cursus! Een echte aanrader. Je leert veel, op eigen tempo en heel veel tips van de groep.

Nicole Uytdehaag

Ik ben begonnen met de gratis online cursus en zo aangestoken met het foto virus. Heb op deze manier ook leuk contact met mijn hond, die graag model staat/zit in ruil voor de snoepjes die ze daarvoor krijgt. Omdat het in je eigen tempo kan, is het leuk om op te pakken wanneer je tijd hebt. Erg leuk om te doen !!

Ramonda Kdm

Anders leren kijken, op een ontspannen manier fotograferen. Bezig zijn met je maatje(s), oog voor je omgeving. Je eigen tempo kunnen en mogen volgen, delen van waardevolle momenten, kunnen stellen van vragen. Kortom; een totaalpakket voor een leuke prijs. Wat wil je nog meer 😁.

Salina Knol

Ohh ik kon niet kiezen 🙈. Maar door deze foto werd ik geïnspireerd om meer te gaan doen met fotografie en ben zo terecht gekomen bij de fotocursus, die ik nu met veel plezier volg!

Christa Odenwald

Wat ik zo leuk vind van de online training, is vooral dat je zoveel inspiratie opdoet om net even anders te kijken en andere dingen uit te proberen. Op deze foto Yara, lekkere malle foto

Yvonne Wagemans

Door de cursus heb ik geleerd anders te kijken en hierdoor leuke en mooie foto's te maken. En dit alles op een fijne en goed te begrijpen manier. Dit is mijn favoriet foto omdat hij net anders is en het wel grappig vind hoe rocky hier nieuwsgierig zijn neus door het poortje steekt

Linda Balkema

Kikker perspectief een van de lessen. Ik vindt het leuk je kan het in je eigentijd doen. De kwaliteit van de foto's gaat stukken vooruit.

Hilde Van Haelewyn

Een actiefoto en toch scherp, dat leer je allemaal in de cursus Je leert ook anders kijken en dingen zien die je anders voorbij loopt. Een aanrader....💕

Miranda Lo

Hoewel ik nog niet zo lang bezig ben met de cursus heb ik al heel erg veel geleerd. De lessen zijn heel leuk, duidelijk en je kunt ze op je eigen tempo volgen. De wekelijks live's met Saskia zijn heel erg verhelderend, gezellig en relaxed. De Facebookgroep is een verrijking. Erg leuk om inspiratie op te doen en mensen helpen elkaar als er vragen zijn. Kortom echt een aanrader als je wilt leren om mooie foto's te maken met je smartphone.

Liesbeth van Buuren

Met de gratis mini cursus leerde ik al betere foto's maken op mijn smartphone. Dat smaakt naar meer. Geen moment spijt gehad om de vervolgcursus te gaan volgen. Het is goed opgezet en te volgen. En het fotograferen van je hondemaatje is zo leuk om te doen. Daarnaast is er een community die elkaar helpt en steunt door dik en dun. Ook de frequente online momenten met Saskia zijn erg waardevol voor tips, inspiratie en vragen stellen.

Mieke Hannosset

Fijne hobby en zeker veel bij leren echt een aanrader

Erna Hendrickx

Fijn dat er geen tijdslimiet is zodat je zelf bepaalt hoe en wanneer je dingen uitprobeert. Ik heb zelf al langere tijd geen lessen meer gevolgd maar blijf wel foto's nemen en de foto's van andere cursisten bekijken want daar valt altijd van te leren. Hoop binnen afzienbare tijd terug te starten.

Winkelwagen
Scroll naar boven