Workshop Smartphone Fotografie – beginners

Workshop Smartphone Fotografie - Beginners

Workshop Smartphone Fotografie

Speciaal voor iedereen die loopt te stuntelen met zijn smartphone camera en het fijn vindt om hulp te krijgen van mij, in het echt, real-life, persoonlijk en met aandacht 🙂

Want al die mogelijkheden, instellingen en compositie ideeën zijn geweldig, maar ja hoe doe je dat nu in de praktijk?

 

Dit gaan we doen:

 

 • Goed leren scherpstellen
 • Gave actiefoto’s maken
 • Mooie portretfoto’s maken
 • Juiste belichting bepalen
 • Beste instellingen gebruiken
Workshop Smartphone Fotografie

Voor wie is deze workshop?

Wat deelnemers zeggen:

"Saskia is onwijs gepassioneerd over smartphone fotografie en dat werkt enorm aanstekelijk. Ze leert je met simpele tips en tricks je smartphone nog beter te gebruiken. Tijdens haar workshop geeft ze allerlei verschillende opdrachten. Vervolgens heb je de tijd om de opdracht uit te voeren. Daarna bespreekt ze alle resultaten en geeft opbouwende kritiek hoe je die betreffende foto nog mooier zou kunnen maken. Wauwwww... in een dagdeel leer je zo onwijs veel! Een echte aanrader dus deze workshop!"
Saskia Veltenaar
Dank je wel voor de leerzame, leuke en gezellige workshop! Ik vind dat je het heel goed uitlegt, tijd voor iedereen neemt, tips geeft, kortom hartstikke goed…
Monique Winkel
Geweldige workshop fotografie met je smartphone gevolgd bij Saskia. Net zoals bij de andere cursussen duidelijke uitleg, al doende leren en weer nieuwe snufjes bij de camerafunctie ontdekt. Absoluut de moeite waard.
Hedwig Passier

Zo ziet de workshop er uit

We gaan vooral veel doen!

We starten bij onze gezellige workshop ruimte met een goede kop koffie, cappuccino of thee.

We lopen de instellingen van de smartphonecamera na en beginnen meteen met een leuke oefening.

Als het weer goed is gaan we lekker naar buiten. Overal is er moois om te fotograferen, en het gezellige kleine centrum van Bennekom is perfect voor de workshop.

Of we nu binnen of buiten fotograferen:

We gaan aan de slag met alles wat je moet weten om een goede foto te maken met je smartphone. Niet op een technische en saaie manier, maar door leuke fotografie oefeningen.

 
Workshop Smartphone Fotografie

Ik help je de mooiste foto's maken

Ik kijk over je schouder mee om te helpen, je wordt geïnspireerd en je maakt direct gave foto’s.

Je kunt natuurlijk zoveel vragen stellen als je wilt en je krijgt veel aandacht, want we hebben een kleine groep van maximaal 4 personen.

Met een smartphone vol foto’s, een hoofd vol ideeën, een handige handout en mooi certificaat ga je geïnspireerd naar huis.

Na deze workshop kun je veel mooiere foto’s maken met je smartphone.

 

Alle info op een rijtje

 • Start 10 uur, einde 13 uur
 • Kleine groep van max. 4 deelnemers
 • Inclusief koffie, thee en lekkers
 • Je gaat heel veel leren
 • Handout & Certificaat
 • Locatie Bennekom in het centrum (bij de A12, tussen Arnhem en Utrecht)
 

Aanmelden voor deze workshop

Je doet nu mee voor

€ 127,- incl. BTW

Beschikbare data

Alle data zijn helaas vol, kijk eens bij de nieuwe Fotografie Fun om te starten met het maken van mooie foto’s:

Wat deelnemers zeggen:

“Ik heb de workshop fotograferen met je smartphone bij Saskia gevolgd. Het was een hele leuke en leerzame ochtend. Echt een aanrader. Je leert erg veel. Je krijgt veel persoonlijke aandacht. Ik heb goede tips gehad. Ik ben er erg blij mee. Saskia, heel erg bedankt voor de gezellige leerzame workshop. Als er een vervolg komt, ben ik zeker van de partij.”

 

Claudia van Dort

 

“Bedankt voor de geweldige workshop.
Heb heel veel geleerd en vond het erg gezellig. Heel fijn ook dat je echt de tijd nam om naar ons te luisteren en mee te kijken. Zeker van plan om nog eens een workshop te wolgen.”

Brigitte Mathijssen
 

Veel gestelde vragen en antwoorden

Als je op de knop ‘ Ja, ik doe mee’ klikt kom je op de pagina waar de bestelling staat aangegeven. 

Daar klik je op afrekenen om veilig via iDEAL of Bancontact te betalen en je contactgegevens door te geven. 

Direct na je betaling krijg je de bevestiging met factuur gemaild.

Heb je vragen? Dan kun je me bereiken via info@hondenfotograferen.nl of tel: 06 – 57 53 83 93 

Dat mag deze keer niet. Ik ben gek op honden zoals je weet, maar ze leiden ook af tijdens de workshop. Om het meeste uit deze workshop te halen kun je beter zonder hond meedoen.

Bij heel slecht weer zoals veel regen wordt de workshop binnen in de gezellige workshops ruimte gehouden. Daar leer je net zo veel als buiten, alleen zit je dan droog 🙂 
Bij extreme gladheid etc wordt de workshop on overleg verzet.

Neehoor, ik leg alles zoals je van me gewend bent duidelijk uit. Rustig en met voorbeelden. Je hoeft absoluut niet technisch te zijn om mee te doen en mooie foto’s te leren maken.

Je kunt gratis parkeren bij Geels Woonwarenhuis in Bennekom. Dat is vlakbij.

Helaas is onze workshopruimte op de eerste verdieping en alleen bereikbaar per trap. Ik bied wel workshops aan die goed toegankelijk zijn, neem dan even contact op. 

Nee je hoeft niet de allernieuwste smartphone te hebben. Wel is het fijn als je smartphone niet ouder is dan 2017 (afhankelijk van het merk en type smartphone). Twijfel je? Neem dan even contact met me op via info@hondenfotograferen.nl of 06 – 57 53 83 93

Ja, maar binnen 14 dagen voor aanvang krijg je geen geld terug tenzij iemand anders jouw plek over neemt omdat er bijv. een wachtlijst is.

Deze workshop is echt speciaal voor smartphonefotografie. je kunt alles wat je leert ook deels toepassen op fotograferen met andere camera’s. 

Winkelwagen
Scroll naar boven