Het fotograferen wordt weer leuk!

Angela de Koning vertelt

Ik heb altijd al interesse gehad in fotografie. We hebben dan ook een spiegelreflex camera maar ik merkte dat wanneer ik met twee kleine kinderen op stap ging en met een hond dat dat toch echt niet handig was. 

 

Ik maakte dus steeds minder foto’s en was me er eigenlijk niet van bewust dat je met een smartphone ook zulke mooie foto’s kon maken. Toen ik de online mini-cursus tegen kwam was de keuze snel gemaakt. En deze was zo leuk dat ik gelijk doorgegaan ben naar de online training!

 

De lessen en live streams van Saskia zijn interessant en aanstekelijk. Hierdoor was ik steeds weer geïnspireerd om mooie plekken op te zoeken zowel in huis als daar buiten. En blijkbaar ben ik zo enthousiast dat mijn jongste zoon (6 jaar) inmiddels veel met zijn compact camera op stap is en al loopt te kijken of het licht wel goed is.

 

Heel veel heb ik geleerd van het maken van tegenlicht foto’s en silhouette foto’s. Ik probeerde altijd braaf met het licht achter mij of van opzij te fotograferen. Maar door deze lessen durf ik mij veel meer uit te dagen en te experimenteren. Hierdoor wordt het fotograferen weer leuk en ben je niet alleen maar plaatjes aan het schieten.

 

Saskia, dank je wel!

– Angela de Koning & Lizzy

Foto van voor de cursus...

Bono, 2017

Deze foto's maakt Angela nu met haar smartphone

Winkelwagen
Scroll naar boven