Ik heb nu een veel hechtere band met mijn hond

Nicole Gossé vertelt...

Ik vind het heel leuk om foto’s te maken met de smartphone omdat ik deze steeds bij mij heb tijdens de wandeling.

 

Ik heb, dankzij de cursus, geleerd om de mogelijkheden van de smartphone ten volle te benutten en zo mooie foto’s te maken.

Vroeger maakte ik veel minder foto’s omdat ik geen zin had om steeds een fototoestel mee op wandeling te nemen.

 

Toen ik met de minicursus begon wist ik niet wat ik moest verwachten. Ik had nooit gedacht dat ik zo enthousiast zou worden en vooral nooit verwacht dat mijn foto’s op zo een korte tijd zo veel beter zouden worden. Op dag 3 had ik al besloten dat ik de vervolgcursus ging volgen.

 

Nu ben ik super enthousiast over de cursus. Ik krijg ook veel complimenten over mijn foto’s en men gelooft dikwijls niet dat deze foto’s met de smartphone zijn gemaakt.

 

Het grote voordeel van de cursus is dat je geen voorkennis van fotografie moet hebben.

 

Alles wordt stap voor stap uitgelegd in duidelijke videolessen. Saskia gebruikt duidelijke taal die ook voor leken te begrijpen is.

Wat ik ook fantastisch vind, is dat je levenslang toegang hebt tot de lessen. Zo kan ik mijn geheugen regelmatig eens opfrissen. Je leert niet alleen een scherpe foto maken maar ook juist belichten, de compositie verbeteren, actiefoto’s maken,…

 

Saskia is heel gedreven en staat steeds klaar om je vraag te beantwoorden.

 

Ik zou iedereen aanraden om deze cursus te volgen. Je maakt er niet alleen mooiere foto’s mee maar je leert ook op een andere manier kijken. Ik zie nu veel meer tijdens de wandeling en wat voor mij het belangrijkste is, is dat ik door de cursus een veel hechtere band heb gekregen met mijn honden.Vroeger ging ik wandelen met de hond en nu beleven we samen de wandeling.

 

Nog wel één waarschuwing: Het is verslavend! 😉

– Nicole Gossé

Foto van voor de cursus...

Onderaan de pagina zie je welke foto's Nicole nu maakt

Deze foto's maakt Nicole nu met haar smartphone

Ook de mooiste foto's maken van je hond, met je smartphone?

Bekijk dan de Online Training Hondenfotografie met je Smartphone

Winkelwagen
Scroll naar boven