Na een paar modules ging ik helemaal los!

Annelies vertelt...

Foto’s maken met de smartphone was altijd al mijn ding. Compleet verslaafd werd ik direct tijdens de gratis mini cursus. Ik werd soms al voor die cursus toegelachen door vrienden met de opmerking “je hebt er nog geen foto van gemaakt” of “vergeet geen foto te maken”. De passie zat er kennelijk al onderhuids in. 

 

Nog meer ging het kriebelen toen na de mini cursus de grote vervolgcursus werd aangeboden. Mijn man zag mijn enthousiasme. Ik ben een grote krent voor mijzelf dus heeft hij stiekem in mijn mails gekeken. Krijg ik ineens een bevestiging van inschrijving voor de grote cursus terwijl ik zelf niets had ondernomen. Wat een verrassing en een origineel cadeau. Dank je wel!

 

En na een paar modules ging ik helemaal los. Ik merk ook dat ik inmiddels best buiten mijn hokje ga, ik durf meer. Ons hondje Selfie geeft trouwens goed aan als hij echt niet wil. Al leg ik een kilo snoep neer, nee is nee.

Een bevriend fotograaf zei laatst dat ik het recht toe recht aan fotograferen doorbreek en andere standpunten in neem waardoor de foto’s origineler en sprekender worden. De foto’s trekken de aandacht en worden hoger gewaardeerd. Dat was nog eens een compliment! En dat heb ik nu al door de deze geweldige cursus geleerd. 

 

Ook de groep op facebook is een en al gezelligheid. Leuke en leerzame feedback door Saskia en de medecursisten.

Lief en leed wordt ook gedeeld. De geboorte van een pup of het overlijden van een dierbare. Inmiddels ook persoonlijk kennis gemaakt met hondenbaasjes en samen gewandeld die bij mij in de buurt wonen. Foto’s gemaakt en gedeeld.

 

Ik kan mij zo verliezen in deze cursus, zit op mijn knieën voor een slak of lig op mijn buik om een goede foto te maken.

Je kunt zulke mooie foto’s maken met een smartphone. Onlangs een schitterende foto gemaakt en op posterformaat af laten drukken. In 1 woord prachtig.

 

“Komt dat van jouw smartphone?”
Ja, dat komt uit de smartphone, haarscherp.

Als ik wat verder ben ga ik met bewerken starten maar eerst nog meer ervaring krijgen dankzij Hondenfotograferen.nl

 

 

Annelies Leijsen

Foto van voor de cursus...

Bekijk de foto's die Annelies nu maakt hieronder

Deze foto's maakt Annelies nu met haar smartphone

Ook de mooiste foto's maken van je hond, met je smartphone?

Bekijk dan de Online Training Hondenfotografie met je Smartphone.

Winkelwagen
Scroll naar boven