Toen ik mijn camera uit de doos haalde dacht ik 'help!'

Liz vertelt

Toen ik mijn camera voor het eerst uit de doos haalde dacht ik alleen maar: ooo help waarom heb ik dit nou gekocht? 

Het eerste kwartier met Saskia dacht ik bijna precies het zelfde totdat ik vol verbazing zag dat zij die camera aan durfde te raken en aan de knopjes zat, hahaha.  

Ik had net een nieuwe camera aangeschaft en bijna vanuit de doos bij de workshop voor het eerst gebruikt, natuurlijk wel eerst de accu opgeladen. Wat veel knopjes en wat leek het mij moeilijk!

Saskia is gelukkig super geduldig en legt alles goed en duidelijk uit.

En tijdens de workshop en door de leuke en duidelijke uitleg bleek dat ook ik toch leuke en mooie foto’s uit mijn nieuwe camera kon krijgen.

Ik verbleef in een hele mooie omgeving dus had er meteen een korte vakantie aan vast geplakt in een gezellige B&B. Daar hebben we hele leuke portretfoto’s gemaakt van Naica. Daarna zijn we naar het water gegaan om mooie actie foto’s te maken.

Ik ben via het water op een stijger geklommen om zo van af een laag standpunt foto’s te maken van Naica. Het linkt allemaal makkelijk maar je moet op zoveel dingen letten: scherpstellen, hond in de gaten houden, camera rechthouden en niet te vergeten op het knopje drukken, hihi.

Nadat we op pad waren geweest hebben we onder het genot van een lunch en koffie alles nog eens doorgelopen en mijn foto’s bekeken.

Zowel de workshop als het gebruik van mijn nieuwe camera was voor mij de eerste keer en ik heb goede handvaten mee gekregen om thuis zelf met mijn camera aan de gang te kunnen en te groeien in het maken van mooie foto’s.

De uitleg, het geduld en de vriendelijkheid van Saskia in haar manier van lesgeven is zeker terug te vinden in het plezier van fotograferen.

Mij is de workshop super goed bevallen en weet zeker dat als ik iets verder zelf ben met mijn camera ik nog een keer een workshop ga volgen. Zodat ik nóg meer kan leren en nóg meer uit mijn – voor mij toch nog steeds nieuwe – camera kan halen.

De beste maatjes

Liz en Naica

Ik heb super genoten van mijn workshop die ik samen met Naica heb kunnen doen bij Saskia. Leerzaam, leuk en zeker een aanrader. Geen druk maar puur ontspanning de tijd vloog om.

Deze foto's heeft Liz gemaakt tijdens de gezellige workshop

Ook de mooiste foto's maken van je hond, met je camera?

Bekijk dan de 1-op-1 workshop Hondenfotografie

Winkelwagen
Scroll naar boven